Persbericht Dorpsloop Teteringen 2024

Persbericht Dorpsloop Teteringen 2024

Persbericht Dorpsloop Teteringen 2024

Dorpsloop Teteringen 

Dorpsloop Volwassenen 

Na het geweldige succes van vorig jaar met een recordaantal deelnemers, wordt op zondag 25 augustus 2024 de 33e Dorpsloop Teteringen gehouden. De 5 km start om 14.00 uur; de 10 km start om 15.00 uur. Tot en met 21 augustus 2024 kan vooraf worden ingeschrevenen en dat kost €7,50. Na-inschrijven vanaf 22 augustus tot en met de wedstrijddag is ook mogelijk, hiervan bedragen de kosten €10. 

Kober kinderloop 

Sinds 1995 organiseert de Stichting Dorpsloop Teteringen op dezelfde dag voor kinderen van de basisschool een kinderloop over twee afstanden. Kober Kinderopvang heeft opnieuw haar naam verbonden aan deze 28ste kinderloop. Het parcours van de kinderloop is 750 meter lang en loopt door de Kerkstraat en rond het Willem Alexanderpark. De kinderen kunnen op het parcours in één ronde tweemaal worden aangemoedigd. 

Om 16.30 uur starten de leerlingen van groep 1 t/m 4 voor hun 750 meter (1 ronde). Om 17.00 uur zijn de groepen 5 t/m 8 aan de beurt voor hun 1500 meter (2 ronden). Er zijn prachtige prijzen beschikbaar en voor elke deelnemer een medaille. Alle reden dus om je op te geven voor deze sportieve wedstrijd. Bij voorinschrijving zijn er geen kosten voor de deelnemers. Inschrijving op de wedstrijddag zelf kost €2. 

Snoeren Footfashion wandeltochten.                                           

Snoeren Footfashion organiseert in samenwerking met de Dorpsloop Teteringen op zondag 25 augustus 2024 twee wandeltochten van 5 en 10 kilometer. De wandelaars worden getrakteerd op prachtige routes door de Teteringse bossen en mooie polderlandschappen. Het startpunt is in de bistro in de winkel van Snoeren Footfashion aan de Heistraat in Teteringen, waar je wordt ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee. De ontvangst en start is in twee tijdvakken. Het eerste tijdvak is van 12.45-13.45 uur en het tweede tijdvak is van 14.00 uur-15.00 uur. In beide tijdvakken kan zowel voor de 5 als voor de 10 km worden gestart. De kosten per deelnemer bedragen €5 en vol=vol. 

MyFysioYourGym Walk & Wheels 3 km.                                              

Afgelopen jaar heeft MyFisioYourGym een 3km Walk & Wheels tocht toegevoegd aan de wandeltochten. Op deze manier is de Dorpsloop Teteringen toegankelijk voor iedereen! 

Of je nu in een rolstoel zit, met een rollator loopt, of je gewoon 3 km wandelen voldoende vindt. Iedereen is welkom! De 3km Walk & Wheels start dit jaar vanaf MyFysioYourGym aan het Willem-Alexanderplein 3. Je wordt ontvangen in onze praktijk met een kopje koffie of thee. De wandeling eindigt ook weer bij ons in de praktijk, waar we onder het genot van een hapje en drankje nog heerlijk kunnen nagenieten terwijl we de hardlopers van de Dorpsloop voorbij zien lopen. Inschrijven voor de 3 km Walk & Wheels kan voor het tijdvak van 14.00 – 15.00 uur. 

De kosten per deelnemer bedragen € 5 en vol=vol.

Voor meer informatie en voorinschrijven, zowel hardlopen als wandelen, zie www.dorpsloop.nl