Final Info Dorpsloop Teteringen 2024

Final Info Dorpsloop Teteringen 2024

Morgen start de 33e editie van Dorpsloop Teteringen! 🏃‍♂️🏃‍♀️ Hierbij delen we nog wat belangrijke informatie voor onze deelnemers.

Houd je startnummer bij de hand als je je aanmeldt in de Dorpsherberg (📍Willem Alexanderplein 4, Teteringen). We hebben veel inschrijvingen dus zorg ervoor dat je op tijd bent! De uitgifte van de startnummers start om 12:00u tot een halfuur voor de wedstrijd.

🕒 Tijdschema:
14:00u Start 5km
14:30u Prijsuitreiking 5km
15:00u Start 10km
16:00u Prijsuitreiking 10km
16:30u Kober Kinderloop groep 1 t/m 4
17:00u Kober Kinderloop groep 5 t/m 8
17:30u Afsluiting

Omkleden en douchen is mogelijk in Dorpshuis ’t WEB (Zuringveld 1, Teteringen), dus NIET bij de startlocatie zelf. Bij ’t WEB is ook een beperkte garderobe beschikbaar voor je spullen. Let op dat je dit op eigen risico doet, het bestuur is niet aansprakelijk voor evt. diefstal of schade.

De toegang tot ’t WEB is alleen mogelijk via de hoofdingang aan de voorzijde (Sint Josephstraat). Daar zijn slechts een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar.

🅿️ Parkeerplaatsen:
– Jumbo/Aldi is vlakbij (Scheperij 7, Teteringen);
– Rondom Dorpshuis ’t WEB (Zuringveld, inrijden via de Heiackerdreef Teteringen);
– Sportpark De Gouwen (Donkerstraat 34, Teteringen).
Parkeren binnen het parcours is NIET mogelijk. De toegang wordt in de ochtend al afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer.

Evenals vorig jaar zijn de unieke Bredaille T-shirts te koop in de Dorpsherberg, verkrijgbaar a € 10 (betalen via QR code) tussen 12:30u en 16:00u.

Voor meer informatie, bijv. het parcours, verwijzen we je graag naar onze website www.dorpsloop.nl.

💪 Een goede voorbereiding is het halve werk dus denk goed aan je nachtrust, drank en voeding in aanloop naar zondagmiddag. Het belooft een aangename maar zonnige dag te worden. Alvast een prettige wedstrijd en vergeet niet om je supporters mee te nemen!